Te koopPi Vastgoed aanbod

immoweb

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in Kortrijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan woningen te koop in alle prijsklassen en voor elk type gezin.

Woningtypen

Wij bieden een divers aanbod aan woningtypen, waaronder:

  • Eengezinswoningen in alle soorten en maten, van klassieke woningen tot moderne nieuwbouwwoningen.
  • Appartementen in alle groottes, van studio’s tot ruime gezinsappartementen.
  • Gelijkvloerse woningen met een tuin of terras.
  • Bovenwoning of onderwoning met een eigen ingang.
  • Maisonette met twee woonlagen.

Locaties

Onze woningen zijn gelegen in alle wijken van Kortrijk, van het centrum tot de buitenwijken. Zo kun je de woning vinden die perfect bij jou past.

Prijsklassen

Wij hebben woningen te koop in alle prijsklassen, zodat iedereen een woning kan vinden die binnen zijn budget past.

Woning zoeken

Wil je weten welke woningen er te koop staan in Kortrijk? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van je droomwoning.

Eengezinswoningen

Eengezinswoningen zijn de meest populaire woningtype in Kortrijk. Ze bieden veel ruimte en privacy, en zijn vaak gelegen in rustige wijken.

Onze eengezinswoningen zijn voorzien van alle gemakken, zoals een ruime woonkamer, een keuken met inbouwapparatuur, een badkamer en een toilet. Veel woningen hebben ook een tuin of terras.

Appartementen

Appartementen zijn een goede keuze voor mensen die in het centrum van Kortrijk willen wonen. Ze zijn vaak kleiner dan eengezinswoningen, maar bieden wel veel comfort en veiligheid.

Onze appartementen zijn voorzien van een woonkamer, een keuken, een badkamer en een toilet. Veel appartementen hebben ook een balkon of terras.

Gelijkvloerse woningen

Gelijkvloerse woningen zijn ideaal voor mensen met een beperking of voor gezinnen met jonge kinderen. Ze zijn makkelijk toegankelijk en bieden veel ruimte.

Onze gelijkvloerse woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer, een keuken, een badkamer en een toilet. Veel woningen hebben ook een tuin of terras.

Bovenwoningen en onderwoningen

Bovenwoningen en onderwoningen zijn een goede keuze voor mensen die in een rustige wijk willen wonen. Ze bieden veel ruimte en privacy, en zijn vaak gelegen in een groene omgeving.

Onze bovenwoningen en onderwoningen zijn voorzien van een woonkamer, een keuken, een badkamer en een toilet. Veel woningen hebben ook een balkon of terras.

 

Prijzen

De prijzen van woningen in Kortrijk variëren afhankelijk van het woningtype, de locatie en de grootte.

Eengezinswoningen zijn over het algemeen duurder dan appartementen. De prijzen van eengezinswoningen beginnen rond de €250.000,-. De prijzen van appartementen beginnen rond de €150.000,-.

Contact

Wil je meer weten over woningen te koop in Kortrijk? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van je droomwoning.

Compare listings

Compare